De Grutto – Nieuwbouw in Mijdrecht

VERKOOP NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN DE GRUTTO GESTART!

Twaalf appartementen waarvan twee penthouses met allen twee of drie slaapkamers en een gunstige ligging het Zuid-Oosten of Zuid-Westen. Elk appartement heeft de beschikking over één eigen parkeerplaats, de penthouses beschikken over twee eigen parkeerplaatsen.

Uitgangspunten appartementen:
– Geen keuken (keukencheque ter waarde van € 1.000,- inclusief BTW)
– Voorzien van sanitair
– Voorzien van vloerverwarming

Uitgangspunten penthouses:
– Geen keuken (keukencheque ter waarde van € 1.000,- inclusief BTW)
– Sanitair (stelpost € 5.000,- inclusief BTW
– Voorzien van vloerverwarming

Ligging
Mijdrecht is gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Utrecht en maakt samen met onder andere Vinkeveen, Wilnis en Abcoude onderdeel uit van de gemeente de Ronde Venen. Binnen 35 minuten bent u zowel in het centrum van Utrecht als op Schiphol of in het centrum van Amsterdam.
Vinkeveen staat bekend om haar waterrijke gebied, de Vinkeveense Plassen. Deze plassen bieden voor ieder wat wils op het gebied van recreatie en natuur.

Informeer naar de beschikbare appartement/penthouses en download de plattegronden en de technische omschrijving op https://vidamakelaars.nl/nieuwbouw-in-de-ronde-venen/.

Inschrijfformulier nieuwbouw de Grutto
Prijslijst nieuwbouw de Grutto
Technische omschrijving
Overzicht situatie bouwnummers

Tekeningen:
Type D2
Type D9
Type F
Type F2
Type F3
Type F4
Type H
Type H – entresol
Type J2
Type J2 – entresol

Download hieronder de ingetekende plattegronden zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden van de appartementen en penthouses:
Ingetekende plattegronden 
Overzicht penthouses H / J: H-J + HJ entresol
Overzicht appartement type D / F: overzicht type DF

De driekamerappartementen variëren in grootte van circa 73 m² tot circa 81 m². Alle appartementen beschikken over buitenruimte. De twee penthouses hebben een oppervlakte van circa 144 m² en 159 m²  en een dakterras van respectievelijk 44 m² en 30 m².

De verkoopprijzen voor de appartementen variëren van € 285.000,- tot € 325.000,- v.o.n. De prijzen van de penthouses bedragen € 655.000,- en € 660.000,- v.o.n.

Footer