Aangenaam kennis te maken!

Met twee registermakelaars / taxateurs en een ervaren commercieel medewerkster, is er bij Vida Makelaars altijd iemand met kennis van zaken die uw vragen kan beantwoorden. Of het nu gaat over een woning kopen in De Ronde Venen, of uw huis verkopen in Mijdrecht of een van de andere plaatsen waar wij actief zijn.

 

Martine van Acker is sinds 1999 jaar registermakelaar en beëdigd taxateur. Zij is de trotse eigenaar van Vida Makelaars. Met haar juridische achtergrond en uitstekende onderhandelingskwaliteiten heeft zij al vele opdrachtgevers bijgestaan. Zeer gewaardeerd om haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht, en met oog voor elke kans.

“Samen tot de mooiste resultaten komen, dat maakt mijn dag goed. Zowel thuis, als op het werk.”

Inge van Groningen werkt ruim tien jaar als registermakelaar en taxateur bij Vida. Naast haar ervaring in de financiële sector kan ze haar liefde voor (binnenhuis)architectuur, tuinen, sfeer en woonstijlen kwijt in haar vak.

“Het zijn de details die het verschil maken. Juist bij het verkopen van een woning.”

Hetty Bos is de spin in het web van Vida Makelaars. Sinds 2009 is ze de steun en toeverlaat van beide makelaars. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Vida. Het leukste van haar werk is te zien hoe gelukkig mensen zijn als ze het huis van hun dromen hebben gekocht.

“Daar doen we het voor en daar maak ik dan ook graag een koopakte voor op!”

Chantal Berkelaar is sinds 2017 werkzaam bij Vida makelaars. Ze is het eerste aanspreekpunt voor klanten van Vida. De diversiteit in haar werk spreekt haar aan. Het ene moment ben je druk bezig met het invoeren van een taxatie, het andere moment ben je in gesprek met een mogelijke opdrachtgever.

Footer