Vida, úw makelaar in Vinkeveen

Maximalaan 2  Vinkeveen

Maximalaan 2Vinkeveen Koopsom:€ 945.000,- v.o.n.

Overdracht

Koopsom€ 945.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisVilla, vrijstaande woning
Soort bouwNieuwbouw
Bouwjaar2018
Soort dakSchilddak

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte wonen197 m2
Overig inpandige ruimte20 m2
Inhoud781 m3

Indeling

Aantal kamers5 (4 slaapkamers)

Energie

EnergielabelA
IsolatieVolledig geïsoleerd
VerwarmingVloerverwarming, warmtepomp
Warm waterElektrische boiler eigendom

Buitenruimte

LiggingAan vaarwater, aan water, vrij uitzicht
TuinTuin rondom

Bergruimte

Soort bergruimteInpandig

Garage

Soort GarageInpandig

Parkeergelegenheid

Soort ParkeergelegenheidOp eigen terrein

De voorbereidingen voor de bouw zijn gestart!

VINKENEILAND
Aan de Herenweg in Vinkeveen wordt de Maximalaan gerealiseerd waar het kleinschalige nieuwbouwproject Vinkeneiland wordt gerealiseerd. Op het eiland worden 9 zeer ruime woningen aan het water gerealiseerd. Het project bestaat uit vijf vrijstaande villa’s en vier half geschakelde villa’s en beschikken allemaal over een eigen inpandige garage en hebben een vloeroppervlak tussen de 243 m² en 284 m² (exclusief garage). De mogelijkheid bestaat om uw eigen boot aan te meren bij uw woning. Tevens hebben de woningen een heerlijk terras welke overkragend aan het water zijn gelegen.

Bijzonder aan het project is dat er geen woning exact hetzelfde is. Het materiaalgebruik is zeer wisselend en er is gekozen voor duurzame materialen zoals keramische gevelstenen, stucwerk, houten gevelbekledingen (duurzaam western red cedar), houten kozijnen, hardstenen sierbanden, keramische dakpannen of zinken dakbekleding. Door de gevarieerdheid in de massaliteit en materiaalgebruik heeft iedere woning zijn eigen karakter. Daarnaast zijn de woningen verspringend van elkaar op het perceel gesitueerd zodat dit zoveel mogelijk overeenkomt met de aanwezige lintbebouwing langs de Herenweg. Ook door het variëren met de hoogte van de goten en de bouwhoogten met veel schuine daken hebben de woningen een dorps karakter zijn de woningen een perfecte toevoeging aan Vinkeveen.

MAXIMALAAN 2 (TYPE B)

Deze woning met een prettige indeling en riant entree beschikt over een woonkamer met open keuken van circa 56 m². De woonkamer heeft twee dubbele openslaande deuren naar de tuin aan de zuidkant.
De riante bijkeuken is zowel vanuit de garage en de keuken als vanuit de tuin bereikbaar.

– vrijstaande villa
– gebruiksoppervlakte circa 216 m²
– perceeloppervlak circa 280 m² (excl. 125 m² water)
– 4 slaapkamers
– dubbele entreedeur
– 4 slaapkamers en 3 badkamers
– tuin en terras op het zuiden/zuidwesten
– op 1e verdieping master bedroom met badkamer
– en 2 slaapkamers met gedeelde badkamer en toilet
– ook op 2e verdieping slaapkamer met badkamer

Koopsom € 945.000,– v.o.n.
(In de koopsom is een stelpost voor keuken en badkamer van € 20.000,– opgenomen)

BEZOEK DE BOUWLOCATIE!
Graag laten wij u zien waar dit prachtige project gaat komen. Neem contact op met de makelaars om een bezichtiging op de bouwlocatie in te plannen. U krijgt dan een goed beeld van het uitzicht en de goed bereikbare locatie.

LOCATIE
De villa’s worden gerealiseerd op een perceel aan de Herenweg 112 te Vinkeveen. De locatie is gelegen aan de oostzijde van de Herenweg grenzend aan de Vinkeveens Plassen. De woningen zijn aan de zuidzijde van het perceel geplaatst met aan de noordzijde de toegangsweg. De woningen zijn zoveel mogelijk op het water georiënteerd en hebben een mogelijkheid om een aanlegplaats te realiseren. Om dit te bereiken is het water aan de zuidzijde aanzienlijk verbreed en zijn de terrassen overkragend aan het water gelegen. De twee woningen ten oosten van het perceel zijn geheel op de plassen georiënteerd. De houten gevelbekleding versterkt de uitstraling van de waterwoningen. Aan de zuidzijde van de woningen worden langgerekte eilanden aangelegd met begroeiing zoals o.a. wilgen om voor nog meer privacy te zorgen.
Door de toegangsweg aan de noordzijde en het verbrede water aan de zuidzijde zijn er ruime doorzichten.

VINKEVEEN
Vinkeveen is een waterrijk dorp gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Utrecht en maakt samen met onder andere Abcoude, Wilnis en Mijdrecht onderdeel uit van de Gemeente De Ronde Venen. Binnen 25 minuten bent u zowel in het centrum van Utrecht als in het centrum van Amsterdam of op Schiphol. Vinkeveen staat bekend om haar waterrijke gebied: De Vinkeveense Plassen. Deze plassen bieden voor ieder wat wils op het gebied van recreatie en natuur. De plassen worden gekenmerkt door de legakkers. Voor waterrecreatie zijn hier unieke mogelijkheden.

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto

Footer