Vida, úw makelaar in Vinkeveen

Maximalaan 9  Vinkeveen

Maximalaan 9Vinkeveen Koopsom:€ 1.240.000,- v.o.n.

onder optie

Overdracht

Koopsom€ 1.240.000,- v.o.n.
AanvaardingPer direct

Bouw

Soort woonhuisHalf vrijstaand, villa
Soort bouwNieuwbouw
Bouwjaar2018
Soort dakSchilddak

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte wonen208 m2
Overig inpandige ruimte22 m2
Inhoud873 m3

Indeling

Aantal kamers4 (3 slaapkamers)

Energie

EnergielabelA
IsolatieVolledig geïsoleerd
VerwarmingVloerverwarming, warmtepomp
Warm waterElektrische boiler eigendom

Buitenruimte

LiggingAan vaarwater, aan water, vrij uitzicht
TuinVoor-, zij-, achtertuin

Bergruimte

Soort bergruimteInpandig

Garage

Soort GarageInpandig

Parkeergelegenheid

Soort ParkeergelegenheidOp eigen terrein

De voorbereidingen voor de bouw zijn gestart!

VINKENEILAND
Aan de Herenweg in Vinkeveen wordt de Maximalaan gerealiseerd waar het kleinschalige nieuwbouwproject Vinkeneiland wordt gerealiseerd. Op het eiland worden 9 zeer ruime woningen aan het water gerealiseerd. Het project bestaat uit vijf vrijstaande villa’s en vier half geschakelde villa’s en beschikken allemaal over een eigen inpandige garage en hebben een vloeroppervlak tussen de 243 m² en 284 m² (exclusief garage). De mogelijkheid bestaat om uw eigen boot aan te meren bij uw woning. Tevens hebben de woningen een heerlijk terras welke overkragend aan het water zijn gelegen.

Bijzonder aan het project is dat er geen woning exact hetzelfde is. Het materiaalgebruik is zeer wisselend en er is gekozen voor duurzame materialen zoals keramische gevelstenen, stucwerk, houten gevelbekledingen (duurzaam western red cedar), houten kozijnen, hardstenen sierbanden, keramische dakpannen of zinken dakbekleding. Door de gevarieerdheid in de massaliteit en materiaalgebruik heeft iedere woning zijn eigen karakter. Daarnaast zijn de woningen verspringend van elkaar op het perceel gesitueerd zodat dit zoveel mogelijk overeenkomt met de aanwezige lintbebouwing langs de Herenweg. Ook door het variëren met de hoogte van de goten en
de bouwhoogten met veel schuine daken hebben de woningen een dorps karakter zijn de woningen een perfecte toevoeging aan Vinkeveen.

MAXIMALAAN 9 (TYPE F)

Deze woning staat op het uiterste oostpunt van het eiland en heeft direct uitzicht op het water. De unieke situering van deze woning zorgt voor optimaal woongenot met aan twee kanten water. Deze woning is
uitstekend geschikt om uw boot bij aan te leggen.
– half geschakelde villa
– gebruiksoppervlakte circa 230 m²
– perceeloppervlak circa 317 m² (excl. 164 m² water)
– 3 slaapkamers
– mooie indeling met een woonkamer en keuken van 80 m²
– 3 grote slaapkamers en 3 badkamers
– master bedroom met badkamer en walk-in closet
– garage en tuin ook via bijkeuken bereikbaar
– direct via de aanlegsteiger/terras de plas op

Koopsom € 1.240.000,– v.o.n.
(In de koopsom is een stelpost voor keuken en badkamer van € 20.000,– opgenomen)

BEZOEK DE BOUWLOCATIE!
Graag laten wij u zien waar dit prachtige project gaat komen. Neem contact op met de makelaars op een bezichtiging op de bouwlocatie in te plannen. U krijgt dan een goed beeld van het uitzicht en de goed bereikbare locatie.

LOCATIE
De villa’s worden gerealiseerd op een perceel aan de Herenweg 112 te Vinkeveen. De locatie is gelegen aan de oostzijde van de Herenweg grenzend aan de Vinkeveens Plassen. De woningen zijn aan de zuidzijde van het perceel geplaatst met aan de noordzijde de toegangsweg. De woningen zijn zoveel mogelijk op het water georiënteerd en hebben een mogelijkheid om een aanlegplaats te realiseren. Om dit te bereiken is het water aan de zuidzijde aanzienlijk verbreed en zijn de terrassen overkragend aan het water gelegen. De twee woningen ten oosten van het perceel zijn geheel op de plassen georiënteerd. De houten gevelbekleding versterkt de uitstraling van de waterwoningen. Aan de zuidzijde van de woningen worden langgerekte eilanden aangelegd met begroeiing zoals o.a. wilgen om voor nog meer privacy te zorgen.
Door de toegangsweg aan de noordzijde en het verbrede water aan de zuidzijde zijn er ruime doorzichten.

VINKEVEEN
Vinkeveen is een waterrijk dorp gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Utrecht en maakt samen met onder andere Abcoude, Wilnis en Mijdrecht onderdeel uit van de Gemeente De Ronde Venen. Binnen 25 minuten bent u zowel in het centrum van Utrecht als in het centrum van Amsterdam of op Schiphol. Vinkeveen staat bekend om haar waterrijke gebied: De Vinkeveense Plassen. Deze plassen bieden voor ieder wat wils op het gebied van recreatie en natuur. De plassen worden gekenmerkt door de legakkers. Voor waterrecreatie zijn hier unieke mogelijkheden.

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto

Footer