Vida, úw makelaar in Mijdrecht

Verkocht
Raadhuislaan 31  Mijdrecht

Raadhuislaan 31Mijdrecht Vraagprijs:€ 275.000,- k.k.inclusief verbouwing

Verkocht

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.inclusief verbouwing
AanvaardingPer direct

Bouw

Soort woonhuisAppartement, benedenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1965
Soort dakZadeldak bedekt met pannen

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte wonen100 m2
Inhoud250 m3

Indeling

Aantal woonlagen2
Gelegen op1
Aantal kamers3 (2 slaapkamers)

Buitenruimte

LiggingIn centrum

Parkeergelegenheid

Soort ParkeergelegenheidOpenbaar parkeren

Aan de rand van het centrum van Mijdrecht biedt de gemeente De Ronde Venen VIA INSCHRIJVING de laatste kluswoning te koop aan.

De laatste woning is gelegen op de begane grond en heeft een tuin op het Zuiden. De woning is ongeveer 100 m² en in overleg met de aannemer is het wellicht nog mogelijk een uitbouw te realiseren. De woning wordt casco opgeleverd en deze kunt u naar eigen idee en smaak afwerken en inrichten.

Er is een kopervereniging waar u lid van wordt en gezamenlijk gaat u aan de slag met de renovatie van het gebouw. Voor de renovatie is bouwbedrijf Leeflang in de arm genomen.

De afwerking van uw woning kunt u ook door de aannemer laten uitvoeren maar u mag ook zelf aan de slag.

Kosten
De financiering van de kluswoningen bestaat uit twee prijzen. De verkoopprijs en de financieringseis. De verkoopprijs is de aanschrijfprijs waar de woningen voor worden gekocht. De financieringseis is het bedrag dat nodig is om van de kluswoningen kwalitatief goede woningen te maken, inclusief de verkoopprijs.

De financieringseis voor de gelijkvloerse woning is vastgesteld op € 275.000,- waarbij de verkoopprijs van de woning
€ 122.000,- bedraagt. Uw aandeel in de renovatie van het casco bedraagt € 87.000,-. De rest van het budget is dan voor de indeling en afwerking van uw woning.

Advies en ontwerp
De kopersvereniging wordt begeleid door het ervaren adviesbureau Urbannerdam. De kosten voor deze procesbegeleiding wordt betaald door de gemeente De Ronde Venen. De kopersvereniging is actief en heeft met behulp van een architect de plannen ontwikkeld.

Omgeving
Het woningblok ligt aan de Raadhuislaan 27 – 45, aan de rand van het voorzieningencentrum van Mijdrecht. Het is gelegen in een rustige groene wijk zonder doorgaand verkeer, met een mix van sociale woningbouw en vrijstaande (luxe) woningen. De locatie is bijzonder aantrekkelijk door de nabijheid van alle voorzieningen: winkels, OV (bus) en uitvalswegen (N201).

Verkoop
De verkoop zal middels inschrijving geschieden en toewijzing zal plaatsvinden door de gemeente De Ronde Venen.
U kunt een inschrijfformulier bij Vida makelaars opvragen.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor dit appartement moet u zogenaamde financieringstoets aanleveren. Deze verklaring toont aan dat u (op basis van loon, vermogen of bezittingen) kunt beschikken over de gestelde financieringseis van € 275.000,- k.k. Een financieringstoets wordt doorgaans kosteloos verstrekt door een bank of een hypotheekadviseur.

Een anti-speculatiebieding en zelfbewoningsplicht zijn van toepassing gedurende 3 jaar na renovatie.

fotofotofotofoto

Footer