Vida, úw makelaar in Mijdrecht

Raadhuislaan 41 Mijdrecht

Raadhuislaan 41Mijdrecht Vraagprijs:€ 285.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Overdracht

Vraagprijs€ 285.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisHoekwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1965
Soort dakZadeldak bedekt met pannen

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte wonen124 m2
Inhoud250 m3

Indeling

Aantal kamers5 (4 slaapkamers)

Buitenruimte

LiggingIn woonwijk
TuinVoortuin, achtertuin en zijtuin
Ligging tuinAchtertuin Zuiden

Garage

Soort GarageGeen garage

Parkeergelegenheid

Soort ParkeergelegenheidOpenbaar parkeren

Aan de rand van het centrum van Mijdrecht biedt de gemeente De Ronde Venen de laatste kluswoning te koop aan.

De laatste woning is een eengezinswoning gelegen op de hoek en heeft een tuin aan de voor- zij- en achterzijde. De achtertuin ligt op het Zuiden. De woning is ongeveer 124 m² (inclusief uitbouw begane grond en dakkapel). De woning wordt opgeleverd in de huidige staat en dient nog volledig gerenoveerd en afgewerkt te worden.

Er is een kopervereniging waar u lid van wordt en gezamenlijk gaat u aan de slag met de renovatie van de buitenschil van het gebouw. Voor de renovatie is bouwbedrijf Leeflang in de arm genomen.

De renovatie en afwerking van uw woning kunt u ook door de aannemer laten uitvoeren maar u mag ook zelf aan de slag.

Kosten
De financieringseis van de kluswoningen is het vereiste bedrag dat nodig is om van de kluswoningen kwalitatief goede woningen te maken en bestaat uit de koopsom voor de woning en de kosten voor de verplichte renovatie van de buitenschil van het gebouw.

De financieringseis voor de hoekwoning is vastgesteld op € 285.000,- waarbij de verkoopprijs van de woning
€ 142.000,- bedraagt. Uw aandeel in de vaste kosten en renovatie van het gebouw bedraagt € 143.000,-.
De renovatie en afbouw van de binnenzijde van uw woning zijn hier niet in meegenomen!

Advies en ontwerp
De kopersvereniging wordt begeleid door het ervaren adviesbureau Urbannerdam. De kosten voor deze procesbegeleiding wordt betaald door de gemeente De Ronde Venen. De kopersvereniging is actief en heeft met behulp van een architect de plannen ontwikkeld.

Omgeving
Het woningblok ligt aan de Raadhuislaan 27 – 45, aan de rand van het voorzieningencentrum van Mijdrecht. Het is gelegen in een rustige groene wijk zonder doorgaand verkeer, met een mix van sociale woningbouw en vrijstaande (luxe) woningen. De locatie is bijzonder aantrekkelijk door de nabijheid van alle voorzieningen: winkels, OV (bus) en uitvalswegen (N201).

Verkoop
Indien u belangstelling hebt voor deze woning dan kunt u bij Vida makelaars het inschrijfformulier en het formulier voor de financieringstoets opvragen. U kunt inschrijven tot en met vrijdag 9 november 2018.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze hoekwoning moet u een zogenaamde financieringstoets aanleveren. Deze verklaring toont aan dat u (op basis van loon, vermogen of bezittingen) kunt beschikken over de gestelde financieringseis van € 285.000,- k.k. Een financieringstoets wordt doorgaans kosteloos verstrekt door een bank of een hypotheekadviseur.

Een anti-speculatiebieding en zelfbewoningsplicht zijn van toepassing gedurende 3 jaar vanaf gereedkomen van de renovatie en inschrijving in de BRP.

fotofotofotofoto

Footer