Veelgestelde vragen

Op deze pagina beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan rechtstreeks contact op met Vida Makelaars. Bel ons op 0297 – 21 29 87, loop vrijblijvend binnen bij ons kantoor in Mijdrecht (Dorpsstraat 14), of stel hier uw vraag.

Hoe werkt Vida Makelaars?

Als u overweegt om ons in te schakelen voor de aankoop, verkoop, (ver)huur of taxatie van uw woning, starten wij altijd met een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Zo kunnen wij uw wensen en eisen achterhalen én kunnen wij u beter adviseren met betrekking tot uw persoonlijke situatie.

Kan ik een afspraak bij mij thuis maken?

Gaat u uw huis verkopen? Dan doen wij het intakegesprek altijd bij u thuis. Wilt u een huis kopen, dan kunt u aangeven wat u het beste past voor het eerste, oriënterende gesprek: bij u thuis, of op ons kantoor in Mijdrecht.

Kan ik ook buiten kantooruren bij Vida Makelaars terecht?

Afspraken en bezichtigingen plannen wij altijd in goed overleg met u. Bent u niet in de gelegenheid om binnen onze kantooruren af te spreken? Dan vinden we buiten kantooruren een tijdstip dat past.

Wanneer ben ik in onderhandeling? Wat is het moment dat de koop rond is? Als ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Wat is een optie?

NVM geeft op haar website antwoorden op tal van algemene vragen rond huizen kopen of verkopen en over de rol van makelaars. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan rechtstreeks contact op met Vida Makelaars. Bel ons op 0297 – 21 29 87, of loop vrijblijvend binnen bij ons kantoor in Mijdrecht aan de Dorpsstraat 14.

Wat zijn de tarieven die Vida Makelaars berekent?

Dat vertellen wij u graag in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Zo heeft u een volledig beeld van de kosten én mogelijkheden in uw specifieke situatie.

 

Footer