Woning verkopen? Vida, úw verkoopmakelaar

Gaat u uw woning verkopen? Uw woning aantrekkelijk presenteren, een realistische vraagprijs en persoonlijke aandacht zijn voorwaarden voor een succesvolle verkoop. Zaken die Vida als uw verkoopmakelaar tot in de puntjes voor u regelt.

Uw huis in the picture

Van elk huis of appartement dat wij in de verkoop hebben, maken wij een representatieve brochure met mooie foto’s, plattegronden en verdere belangrijke informatie. Een woning verkopen vraagt om maatwerk. Per woning selecteren wij de beste manieren om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers, op funda.nl, in een advertentie, onze etalage of de open huizen dag.

Persoonlijke aandacht verkoopt

En toont iemand interesse? Dan zorgen wij met persoonlijk contact en actieve aandacht voor optimaal resultaat. Wij bellen met geïnteresseerden die een brochure van uw woning hebben opgevraagd. In overeenstemming met uw agenda maken wij afspraken met potentiële kopers voor een bezichtiging. Hiervoor nemen wij ruimschoots de tijd, zodat kandidaten alle bijzonderheden van uw woning kennen. Na afloop stellen wij u direct op de hoogte van de eerste indruk. Kortom, wij informeren u voortdurend over de status als wij uw woning verkopen.
Tot slot verzorgen wij voor u de onderhandeling, schriftelijke vastlegging van de overeenkomst en zijn wij aanwezig tijdens de inspectie en de officiële overdracht bij de notaris.

Zo overhandigt u met een goed gevoel de sleutel aan de nieuwe eigenaar.

Footer